Nieuws

Online Platform Services

Ons kantoor in Den Bosch is verhuisd!

Donderdag 1 oktober is onze vestiging in Den Bosch verhuisd naar een frisse nieuwe locatie! Als gevolg van een zorgvuldige voorbereiding kon een gemotiveerde groep van 10 callagents
op dag 1 meteen vlammend van start gaan. Onder leiding van onze bevlogen manager Gijs, hebben wij er alle vertrouwen in dat vestiging Den Bosch op deze nieuwe locatie een prachtige toekomst tegemoet gaat!

Succesvolle start D2D in Leiden!

Vandaag zijn de eerste lotentoppers op pad gegaan vanuit ons pand aan de Pompoenweg in Leiden. Met veel enthousiasme en succes gingen onze wervers langs de deuren om zoveel mogelijk mensen te laten meespelen met de Vriendenloterij. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de komende tijd een heleboel mensen in Nederland blij (en misschien wel rijk?) gaan maken.

Uitbreidingsnieuws! Opening van vestiging Breda

Goed nieuws! Morgen breiden wij onze kantoren in eigen beheer voor het eerst uit, en wel naar het altijd gezellige Brabant. Joris zal zijn deuren openen in Breda, waar hij zal beginnen met een gezellige belvloer opbouwen. Joris heeft echter ervaring in meerdere branches, dus het zou goed kunnen dat er nog meer nieuws vanuit Breda te melden valt in de komende maanden!

 

Even voorstellen: onze thuisbasis in Amsterdam!

In Amsterdam zit ons hoofdkantoor in het gezellige gebouw aan de Overschiestraat. Hier werken een aantal van de beste callagents van ons land. Ook wordt dagelijks een gemotiveerde D2D crew op pad gestuurd. Tot slot vinden er op ons kantoor spannende pingpong tournaments plaats. Kan jij mee met het niveau? 😉 Verder is ons klantenserviceteam onder leiding van onze topper Safa hier gesitueerd.

Wilt u meer weten over de diensten van Online Platform Services?

Het meest betrouwbare en transparante platform van Nederland.
 
Met onze certificaten voldoen wij aan de landelijke richtlijnen.

Onze Locaties

Weena 272
3012 NJ Rotterdam

Contact

 (+31) 020 205 14 64
 info@onlineplatformservices.nl

KvK-nummer: 78346630
BTW-identificatienummer: NL861358430B01