Waarom OPS?

Online Platform Services

Wat is OPS?

Online Platform Services is een platform dat de verbinding legt tussen hoogwaardige klanten die hun product wensen te verkopen middels telefonische-en/of face to face marketing, en kwalitatieve salesbureaus die in staat zijn deze opdrachten uit te voeren. Daarnaast heeft Online Platform Services een aantal bureaus in eigen beheer. Hier zijn ook onze uitgebreide backoffice en klantenservice gevestigd.

Wij onderscheiden ons met ruim twintig jaar saleservaring in verschillende branches. Deze kennis dragen wij binnen onze organisatie uit door middel van de volgende kernwaarden: kwaliteit, inzet, volharding , ambitie, creativiteit & doelgerichtheid. Duurzame relaties, zowel met onze partners als met onze klanten, beschouwen wij als essentieel voor onze organisatie. Door middel van onze brede expertise bieden wij onze partners de mogelijkheid om voor meerdere projecten in zowel de commerciële als de charitatieve branche aan de slag te gaan.

Onze diensten

Branches

Wij onderscheiden ons met onze specialistische ervaring in verschillende salesbranches. Hierdoor kunnen wij kantoren helpen om een meer divers aanbod te bieden om aantrekkelijker te zijn op de arbeidsmarkt. 

Service

Wij richten ons op het arrangeren van kwalitatieve werving van nieuwe klanten op de commerciële- & charitatieve markt. Deze werving vindt plaats door middel van telefonische- & face to face verkoop. 

Support

Wij zijn een pro actieve organisatie, die graag meedenkt met zowel onze partners als onze klanten. Wij hebben de know-how om méér te bieden dan alleen een betrouwbare samenwerking. 

 

Informatievoorziening

Het is van groot belang dat onze klanten en partners up to date zijn over de ontwikkelingen in de relevante branche. Deze ontwikkelingen houden wij nauwlettend in de gaten om als eerste nieuwe kansen te signaleren.

Onze samenwerkingen

Door onze brede expertise in zowel de commerciële als de charitatieve markt, kunnen wij onze werkzaamheden uitstekend afstemmen op de behoeftes en wensen van onze partners. Momenteel werken wij tot grote tevredenheid samen met de volgende partijen.

Wilt u meer weten over de diensten van Online Platform Services?

Het meest betrouwbare en transparante platform van Nederland.
 
Met onze certificaten voldoen wij aan de landelijke richtlijnen.

Onze Locaties

Weena 272
3012 NJ Rotterdam

Contact

 (+31) 020 205 14 64
 info@onlineplatformservices.nl

KvK-nummer: 78346630
BTW-identificatienummer: NL861358430B01