Werken bij OPS

Online Platform Services

Ben jij jouw baan verloren vanwege corona, of gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bij OPS groeien we snel en hebben we meerdere interessante vacatures openstaan. Wordt dit de bestbetaalde en leukste bijbaan van jouw leven, of een serieuze carrièrestap richting het bekleden van managementfuncties of het starten van een eigen onderneming? Dat heb jij helemaal zelf in de hand. Voor elke functie bestaan doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie, en jij krijgt betaald wat je waard bent.

Kijk hieronder om te zien hoe jij jouw carrière bij Online Platform Services kan beginnen!

Call agent

De call agents staan centraal binnen de organisatie: zij zijn het kloppende hart van ons kantoor. Dit zijn getalenteerde adviseurs met passie voor sales. Ze bevinden zich in gezellige, stimulerende teams midden op de werkvloer. Het doel is om onze klanten zo effectief mogelijk te adviseren, op een persoonlijke en klantvriendelijke manier. Call agents bij OPS worden gemotiveerd door elkaar te helpen, maar ook met behulp van een stukje gezonde competitie.

Table manager

Een table manager bij OPS is verantwoordelijk voor een team op de belvloer in een van onze contactcenters. Deze verantwoordelijkheid bestaat uit zowel het waarborgen van een gezonde en gezellige werksfeer, als het behalen van de gestelde salestargets. Om deze doelstellingen te bereiken begeleidt, coacht en motiveert de table manager de call agents. De table manager zorgt ervoor dat de call agents optimaal kunnen presteren. Een table manager is één van de belangrijkste personen binnen de organisatie. De taken van een table manager bestaan

Backoffice

Bij OPS hanteren wij een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Ook moet de administratie natuurlijk piekfijn in orde zijn. Om deze zaken te waarborgen is ons backoffice team van groot belang. Het backoffice team is de onmisbare schakel tussen onze opdrachtgevers, het managementteam en de call agents. Als backoffice medewerker ben je (onder andere) verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  • de administratie;
  • kwaliteitsmonitoring;
  • de leveringen van de sales.

Het meest betrouwbare en transparante platform van Nederland.
 
Met onze certificaten voldoen wij aan de landelijke richtlijnen.

Onze Locaties

Weena 272
3012 NJ Rotterdam

Contact

 (+31) 020 205 14 64
 info@onlineplatformservices.nl

KvK-nummer: 78346630
BTW-identificatienummer: NL861358430B01