Over ons

Online Platform Services

Over ons

Online Platform Services heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zowel door to door verkoop als telemarketing. Deze ervaring is opgedaan in verschillende branches, te weten de energie-, loterijen-, telecom- en charitatieve branche. Ook voelen wij ons als een vis in het water in de wereld van de financiële dienstverlening. In deze branches hebben wij het gehele doorgroeiproces doorlopen, van verkoper tot eindverantwoordelijke als manager. Door de ervaringen in al deze verschillende markten zijn wij bekwaam in sales in de breedste zin van het woord. Wij zijn bekend met verschillende verkoopmanieren, en verschillende compliance eisen. Deze kennis hebben wij gebundeld in de vorm van OPS, teneinde een fris en innovatief salesplatform te ontwikkelen.

Naast het waarborgen van de compliance, staat het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal binnen onze organisatie. Wij hebben in het verleden zelf ondervonden dat een eerlijke behandeling van de adviseurs helaas geen gegeven is in de markt. Om binnen OPS dit alles wél te waarborgen hebben wij voor elke branche waarin wij actief zijn, onze gehele organisatiestructuur uitgeschreven in een draaiboek. Deze draaiboeken vormen, in combinatie met onze niet aflatende inzet en ambitie, de succesformule waarmee wij een duurzame organisatie exploiteren

Onze samenwerkingen

Door onze brede expertise in zowel de commerciële als de charitatieve markt, kunnen wij onze werkzaamheden uitstekend afstemmen op de behoeftes en wensen van onze partners. Momenteel werken wij tot grote tevredenheid samen met de volgende partijen.

Wilt u meer weten over de diensten van Online Platform Services?

Het meest betrouwbare en transparante platform van Nederland.
 
Met onze certificaten voldoen wij aan de landelijke richtlijnen.

Onze Locaties

Weena 272
3012 NJ Rotterdam

Contact

 (+31) 020 205 14 64
 info@onlineplatformservices.nl

KvK-nummer: 78346630
BTW-identificatienummer: NL861358430B01