It’s an OPS thing

Online Platform

Services

Over ons

Met meer dan 20 jaar aan ervaring

De drie oprichters van Online Platform Services hebben gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zowel door to door verkoop als telemarketing. Deze ervaring is opgedaan in verschillende branches, te weten de energie-, loterijen-, telecom- en charitatieve branche. Ook voelen wij ons als een vis in het water in de wereld van de financiële dienstverlening.

Branches

Wij onderscheiden ons met onze specialistische ervaring in verschillende salesbranches. Hierdoor kunnen wij kantoren helpen om een meer divers aanbod te bieden om aantrekkelijker te zijn op de arbeidsmarkt. 

Service

Wij richten ons op het arrangeren van kwalitatieve werving van nieuwe klanten op de commerciële- & charitatieve markt. Deze werving vindt plaats door middel van telefonische- & face to face verkoop. 

Support

Wij zijn een pro actieve organisatie, die graag meedenkt met zowel onze partners als onze klanten. Wij hebben de know-how om méér te bieden dan alleen een betrouwbare samenwerking. 

 

Informatievoorziening

Het is van groot belang dat onze klanten en partners up to date zijn over de ontwikkelingen in de relevante branche. Deze ontwikkelingen houden wij nauwlettend in de gaten om als eerste nieuwe kansen te signaleren.

Meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? 

Voor elkaar

Onze Samenwerkingen.

Door onze brede expertise in zowel de commerciële als de charitatieve markt, kunnen wij onze werkzaamheden uitstekend afstemmen op de behoeftes en wensen van onze partners. Momenteel werken wij tot grote tevredenheid samen met de volgende partijen.

Onze Blog

Het laatste nieuws over Online Platform Services.

Lees hieronder het laatste nieuws over Online Platform Services. In onze blog benoemen wij de laatste ontwikkelingen in de markt en geven wij in onze dienstverlening.

Ons kantoor in Den Bosch is verhuisd!

Donderdag 1 oktober is onze vestiging in Den Bosch verhuisd naar een frisse nieuwe locatie! Als gevolg van een zorgvuldige voorbereiding kon een gemotiveerde groep van 10 callagents op dag 1 meteen vlammend van start gaan. Onder leiding van onze bevlogen manager Gijs,...

Lees meer

Succesvolle start D2D in Leiden!

Vandaag zijn de eerste lotentoppers op pad gegaan vanuit ons pand aan de Pompoenweg in Leiden. Met veel enthousiasme en succes gingen onze wervers langs de deuren om zoveel mogelijk mensen te laten meespelen met de Vriendenloterij. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de...

Lees meer

Uitbreidingsnieuws! Opening van vestiging Breda

Goed nieuws! Morgen breiden wij onze kantoren in eigen beheer voor het eerst uit, en wel naar het altijd gezellige Brabant. Joris zal zijn deuren openen in Breda, waar hij zal beginnen met een gezellige belvloer opbouwen. Joris heeft echter ervaring in meerdere...

Lees meer

Wilt u meer weten over de diensten van Online Platform Services?

Het meest betrouwbare en transparante platform van Nederland.
 
Met onze certificaten voldoen wij aan de landelijke richtlijnen.

Onze Locaties

Overschiestraat 182
1062 XK, Amsterdam

Takkebijsters 13
4817 BL, Breda

Kasteleinenkampweg 11
5222 AX, ‘s Hertogenbosch

Pompoenweg 9
2321 DK, Leiden

Contact

 (+31) 020 205 14 64
 info@onlineplatformservices.nl

KvK-nummer: 78346630
BTW-identificatienummer: NL861358430B01